Fugenboy kit afgladprofiel 5 mm

€ 3,95
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
FB.5MM.1ST

Fugenboy 5mm - Voor alle gebieden waarin alleen moet worden afgedicht, maar er geen trek- of drukbelasting ontstaat, z. B. op spiegels, gootstenen, ramen of knutselen.

De gereedschapset bestaat uit verschillende speciale spatels met verschillende randen en bochten voor de verwerking van permanent elastische materialen. De gepatenteerde gereedschappen zijn gemaakt van een elastische, slijtvaste en zuurbestendige kunststof in Duitsland. Ze hebben echte ambachtelijke kwaliteit en zijn in de praktijk al vele jaren bewezen als een speciaal hulpmiddel in de praktijk.

U heeft interesse in dit product?

Wilt u meer weten over dit product. Wij horen graag uw reactie, via ons contactformulier of via WhatsApp .

De Fugenboy is een gepatenteerd hulpmiddel voor het maken van alle siliconenverbindingen - zonder maskering.

Naast de voegjongen zijn voor het voegen een geschikt afdichtmiddel (bijv. Siliconen), een kitpistool en een bloemensproeier gevuld met zeepachtig loog (bijv. Gladmakend middel) vereist.

De patroonspuit wordt op de voegbreedte afgesneden; vervolgens werd het afdichtmiddel geïnjecteerd zonder voorafgaande maskering in de eerder gereinigde verbindingen en besproeid met het zeepwater.

Nu wordt het gereedschap (5 - 17 mm) iets schuin op de tegelvloer geplaatst en met een lichte druk in de trekrichting in de voeg gesneden. De scherpe rand is altijd zichtbaar in de snijrichting. Tussendoor moet de joint boy regelmatig worden stopgezet en moet overtollig materiaal van het natte gereedschap worden geschraapt. Door het gereedschap te kantelen, kunnen gewrichten gemakkelijk worden gekruist.

Hoekverbindingen onder een hoek van 45 ° worden uit de hoek bewerkt. Het gereedschap moet altijd vochtig worden gehouden met een egalisatiemiddel om kleven van de kit te voorkomen. Bij het werken met acryl mag echter geen gladmakend middel worden gebruikt.

In uitzettingsvoegen wordt het overtollige materiaal met het ronde gereedschap verwijderd door lichte druk uit te oefenen.

Vervolgens kunnen de verbindingen worden bewerkt met de kleine of grote straal van het gereedschap om de verbinding naar behoefte hoger of lager te laten zinken. Dit kan worden bereikt met elke gezamenlijke optimale randhouding.

Vragen, of dit product elders goedkoper gezien..?

Wilt u meer weten over dit product? Vraag het, via ons contactformulier of WhatsApp !

Copyright © 2013-present, Inc. All rights reserved.